Comments on this post (40 comments)

 • M. Eszter says...

  Kisbabánk születése után gyorsan és hangosan a tudtunkra adta, hogy a babakocsit elfelejthetjük, így egy hordozási tanácsadó véleményét kértük, ő ajánlotta a Nanát. A virág- és geometriai mintás 5 az 1-ben Nana kabátok egyikét szmeltem ki télire, szeretném megvásárolni, mivel sokféleképpen tudnám használni, a mellényes részét az átmeneti időben is. Nagyon tetszenek ezek a minták, egyszerűen beléjük szerettem, és kicsit bajban is vagyok, melyiket válasszam.

  On October 21, 2019

 • Emma says...

  A neten talaltam ra a webshopra, de akkor szerettem igazan bele a termekeitekbe amikor a szegedi Bodon Piacon eloben is felprobalhattam oket.

  On October 21, 2019

 • Eszter says...

  A székesfehérvári pici piacon találkoztam a munkáiddal. Egyből beleszerettem :)
  Írtam e-mailt is ;)

  On October 02, 2019

 • Sz. B. Tünde says...

  Átalakítható hordozós kabátot kerestem, így találtam a NANA-ra.

  On October 02, 2019

 • Lőrinc says...

  A feleségemtől hallok ezekről a hordozós termékekről folyton. Ma van a házassági évfordulónk, le lenne nyűgözve, ha megnyerném
  neki a díjat és ezáltal álmai pulcsiját/kabátját.

  On October 02, 2019

 • Salzmann Judit says...

  A nagylányomtól hallottam először a NANÁ-ról:) , csodákat mesélt róla!
  Nagyon szeretném meglepni egy ilyen szuper jó hordozókabáttal!

  On October 01, 2019

 • Balázs Andi says...

  Kedves NANA!

  Csodababánk megszületése után tudtam, hogy hordozni szeretnék.
  Bevallom, egy pöttyet be is szippantottak ezek az oldalak. A rugalmas kendő után egy fb hirdetés jött szembe a Maraya egyszerű, de nagyszerű indigókék csatosával. Onnan már csak pár kattintás a NANA, vagy ahogy az újabb szerzemények után itthon emlegetjük: a ni-ni NANA!!!! A szemezgetés után jön a vadászat, majd a postás érkezésével a prémium minőségű hurcis kiegészítőitek. Kedvenc darab nincs, mert mindegyik az! A sokszínű háromszöges esőkabátotok mindig mindenkire mosolyt csalnak, a poncsótok pedig maga a tökély!!! Termékeitekkel nem nehéz szerelembe esni, köszönöm, hogy vagytok! További sok sikert kívánok!

  On October 01, 2019

 • Gíber Dani says...

  A páromtól hallok nap mint nap a Nanáról, hogy milyen szuper hordozós kabátjai vannak. Valóban azok. Szeretném meglepni eggyel, hogy néha beszélhessünk másról is:)

  On September 30, 2019

 • Julcsi says...

  Egy barátnőm mutatta be NANA-t, és azonnal megtetszett a ruhák lazasága, és a szuper minták. Állati szépek a termékek, és jó minőségűek is! :-)

  On September 30, 2019

 • Kálmán Júlia says...

  Egy már anyuka barátnőm ajánlotta a márkát, mivel neki már ilyen hordozókabátja van és imádja, én pedig most keresek pocakos kabátot. Állatira bejönnek a kabátok mintái, fazonja, és az is, hogy nagy a választék a típusokban! :-)

  On September 30, 2019

 • Leave a comment