ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED!

JÁTÉK!

Kezdődjön a szezon újra nyereményjátékkal!

Nincs más dolgod mint megírni nekünk hogyan találtál ránk, miért szerettél bele a NANA márkába. Ha gondolod fotót is küldhetsz!

A szerencsés nyertest megajándékozzuk egy 40.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal. 

Játékra fel! Sorsolás október 1-jén!

NANA

info@nanabolt.hu


Comments on this post (38 comments)

 • Eszter says...

  A székesfehérvári pici piacon találkoztam a munkáiddal. Egyből beleszerettem :)
  Írtam e-mailt is ;)

  On October 02, 2019

 • Sz. B. Tünde says...

  Átalakítható hordozós kabátot kerestem, így találtam a NANA-ra.

  On October 02, 2019

 • Lőrinc says...

  A feleségemtől hallok ezekről a hordozós termékekről folyton. Ma van a házassági évfordulónk, le lenne nyűgözve, ha megnyerném
  neki a díjat és ezáltal álmai pulcsiját/kabátját.

  On October 02, 2019

 • Salzmann Judit says...

  A nagylányomtól hallottam először a NANÁ-ról:) , csodákat mesélt róla!
  Nagyon szeretném meglepni egy ilyen szuper jó hordozókabáttal!

  On October 01, 2019

 • Balázs Andi says...

  Kedves NANA!

  Csodababánk megszületése után tudtam, hogy hordozni szeretnék.
  Bevallom, egy pöttyet be is szippantottak ezek az oldalak. A rugalmas kendő után egy fb hirdetés jött szembe a Maraya egyszerű, de nagyszerű indigókék csatosával. Onnan már csak pár kattintás a NANA, vagy ahogy az újabb szerzemények után itthon emlegetjük: a ni-ni NANA!!!! A szemezgetés után jön a vadászat, majd a postás érkezésével a prémium minőségű hurcis kiegészítőitek. Kedvenc darab nincs, mert mindegyik az! A sokszínű háromszöges esőkabátotok mindig mindenkire mosolyt csalnak, a poncsótok pedig maga a tökély!!! Termékeitekkel nem nehéz szerelembe esni, köszönöm, hogy vagytok! További sok sikert kívánok!

  On October 01, 2019

 • Gíber Dani says...

  A páromtól hallok nap mint nap a Nanáról, hogy milyen szuper hordozós kabátjai vannak. Valóban azok. Szeretném meglepni eggyel, hogy néha beszélhessünk másról is:)

  On September 30, 2019

 • Julcsi says...

  Egy barátnőm mutatta be NANA-t, és azonnal megtetszett a ruhák lazasága, és a szuper minták. Állati szépek a termékek, és jó minőségűek is! :-)

  On September 30, 2019

 • Kálmán Júlia says...

  Egy már anyuka barátnőm ajánlotta a márkát, mivel neki már ilyen hordozókabátja van és imádja, én pedig most keresek pocakos kabátot. Állatira bejönnek a kabátok mintái, fazonja, és az is, hogy nagy a választék a típusokban! :-)

  On September 30, 2019

 • Milica says...

  Kedves Nana csapat!
  Már a várandósságom előt beleszerettem egy nagyon kedves barátnőm hordozós kabátjába. Nagyon vágytam rá, ha kismama leszek legyen egy ilyenem. Olyannyira, hogy a minap jutott eszembe, talán nem véletlen, hogy a legnagyobb pocakom éppen a téli hónapokban lesz… Hiszen így nincs mit tenni, fejet kell hajtanunk a felsőbb akarat előtt, “sajnos” szükségünk van eg yilyne kabátra. ;) Most, hogy közeleg az idő, megkérdeztem barátnőmet a márkáról, naná, hogy NANA. Nincs több kérdés. :)

  On September 30, 2019

 • Mészáros Réka says...

  Én a Facebook-on botlottam bele a Nana termékekbe. Rögtön beleszerettem a gyönyörű színekbe, mintákba, praktikus kivitelezésbe. :) Már meg is van a saját gyönyörű kabátom. Plusz pont, hogy magyar készítő termékei.

  On September 28, 2019

 • Leave a comment