rólunk

A NANA egyedi, stílusos és kényelmes termékek márkája, melyet Judit hozott létre, miután két gyönyörű kisbabája megszületett. Judit, aki szereti a divatot és a nőies szabásvonalakat, nem akarta a ruhatárát unalmas kismamaruhákra korlátozni, ebből a késztetésből indult tervezői munkája.

Elsőként poncsókat késztített, melyeket terhesen és elölhordozáshoz is lehet használni. A következő tétel a listáján a hordozós kabát volt, ami azóta is egy folyamatosan zajló projekt. Mindig új ötletei vannak, mindig javít, fejleszt valamit rajtuk a vásárlók véleményét, javaslatait is figyelembe véve, hogy a következő verzióban még jobb, még kifinomultabb újítások jelenjenek meg.

A kabátok a várandós pocak növekedéséhez tökéletesen illeszkednek, majd a babák megszületése után egy betét beillesztésével hordozáshoz is alkalmasak – elöl és hátul egyaránt. Természetesen a hordozós időszakot követően is használhatók, tehát hosszú évekig lehet a gardrób kulcsdarabjai.

Judit további új ötletei is elérhetők már a kínálatban: egymáshoz illő anya-lánya ruhák, gyerekeknek készült hálózsákok, hordozós esőponcsók és más színes, vidám és praktikus ruhák, valamint kiegészítők.